Finne riktig denim skjørt for din kroppstype og størrelse

onsdag, november 5th, 2014 at 10:16 a.m.

De fleste kvinner anser en denim skjørt for å være svært behagelig og fasjonable. De er enkle, men likevel ser flott ut med alt. Selvfølgelig, må du sørge for at du får en god tilpasning pair hvis du ønsker å se din beste. Akkurat som blå jeans, vil en dårlig montering skjørt gjør ingenting for deg eller din kroppsform i det hele tatt. Finne riktig denim skjørt for din størrelse og form er svært viktig.

Finne den beste passformen er ikke lett, men du kan begrense søket ditt ved å holde et par ting i tankene. For det første, hvis du ønsker å kjøpe en plus size skjørt, er det beste alternativet å gå med en mørk vask. Hvis du bære en liten størrelse, deretter pinne med lys vask denim. Du må også tenke på størrelse og lengde. En lengre skjørt vil se flott ut om du er et pluss størrelse kvinne. Hvis du ønsker å være litt vågal, får en lang denim skjørt med splitt opp på siden! Du kan fortsatt ha en mini-skjørt hvis du går med en-linje stil – de ser flatterende på omtrent hvem som helst.

denim-skirt-7

Hvis du allerede har et bestemt merke i tankene, ikke glem at kuttene kan variere. Uansett hvilken størrelse du er, alltid prøve på en denim skjørt før du kjøper for å sørge for at det ser bra ut på deg. Hvis du ønsker å bestille på nettet, lese produktbeskrivelsen og gå over målingen diagrammet nøye. Se på klipp og lese målinger for forskjellige størrelser. Mål det området av midjen din og velge hvilken form du tror vil se best på deg.

Etter dongeri skjørt trender er ikke alltid en god idé, som de er alltid kortvarig. Selv om du er tynn, mager skjørt fortsatt ikke kan være et godt valg for deg. Aldri prøve å presse deg inn i noe, uansett hvor mye du elsker utseendet. Du kan ha den peneste denim skjørt i verden, men det vil ikke se pen på deg hvis det ikke er riktig passform.

Når du finner den rette paret, vil du ønsker å ta vare på dem. Mørk vask farger trenger spesielt for å bli tatt vare på, som fargen kan visne bort. Du kan ta vare på denim ved å ikke vaske det hver eneste dag. Det er helt greit (anbefales selv) å vaske en denim skjørt med få dagers mellomrom, så lenge det ikke er noen søl. Materialet vil bli tynnere og mindre holdbare hver gang det er vasket. Når du gjør sette denim skjørt i vaskemaskinen, slå innstillingene til skånsom vask og kaldt vann.