Sexy sommerkjoler

sundag, august 10th, 2014 at 7:43 a.m.

Som temperaturene stiger, er det på tide å varme opp din garderobe samt med sexy sommerkjoler som viser frem dine kurver og din stil. Denne tiden av året er perfekt for flørtende stiler med høyere hemlines som holder deg kjølig samtidig som du ser hot!

Blant de hotteste ser for sommer kjoler er fargerike floral utskrifter som trekker oppmerksomhet og skiller seg ut etter den lange vinteren dystre farger. Stroppløse stiler er populære for sommeren, blottet skuldrene og hindre tan linjer. Bandeau topp og tube kjoler er begge gode alternativer for en sexy sommerlook. Disse kjolene kan ta deg fra dag til kveld lett, og er enda et godt valg for en sommer hendelsen som en strand bryllup.

sexy-summer-dress-23-7

Ta et tips fra sexy ikonet Marilyn Monroe og går ut i sommer i en grime kjole. Denne klassiske utseendet fortsatt populær år etter år fordi det fremhever kurvene, bares armer og skuldre og gir en sexy åpen rygg. En halter topp med en dyp v-hals skaper vakre cleavage – det er en av de mest sexy utseende av all tid og perfekt for sommeren.

Eksotiske dyreprint er et klassisk sexy utseende for varme sommernetter. Prøv en kjole i en leopard eller tiger print, og ta oppmerksomheten nivå opp et hakk med en varm fargevalget som rødt eller lilla i stedet for standardfarger. Klassisk gull og svart er også stor for en Slinky kjole som går perfekt med en nydelig par klassiske stiletto pumper.

Varmt vær betyr at du kan kaste av pelsen og fødte så mye hud som du tør, og en sexy sommerkjole vil la deg ta ting til neste nivå. Lave v-hals, høye spalter, og side cut-outs er alle dampende tingene som vil varme opp de sommernetter enda mer. Hit klubbene i de hotteste kjoler og se jaws slippe når du gjør en inngang.

Kjoler med Hawaiian teft vil skille seg ut med stil for noen sommerfest, spesielt på stranden. Lyse farger, dristige mønstre og korte sexy hemlines er en stor sammenkobling med strappy sexy hæler. Nipp til en pina colada og sole seg i sommervarmen, så vel som den oppmerksomheten du vil være sikker på å fange.

Når det gjelder jakt stor i en sexy sommerkjole, ikke glem å ta vare på huden du vise frem! Nå er tiden inne for at turen til salongen for glatte ben, og prøve en all-over bronzer til å legge farge og skimmer til ben, armer og brystområdet. Det er for varmt for strømper, så sørg for at bena er glødende med en sol-kysset glans.

Sexy kjoler for sommeren er det de fleste har garderobe stift for enhver kvinne som ønsker å nyte varme sommerdager og netter, være kul, og ser flott ut. Fra flørtende sundresses til slinkiest kveld club wear, lager skapet med de hotteste kjoler for sommeren – du finner alt du trenger, din one-stop shop for de varmeste sommer utseende, inkludert sexy sommerkjoler og sko og tilbehør til toppen dem off.